fb

Binnenkijken: Bij Bart en Marloes in Zwolle

Binnenkijken: Bij Bart en Marloes in Zwolle

photo

Welkom in Zwolle, bij deze spetterende jaren 30 woning. Bram en Marloes zijn zowaar 2 jaar bezig geweest met het verbouwen en het huis naar hun smaak in te richten. Wat een onderneming, maar wat een resultaat! Alles is tot in de puntjes verzorgd en gestyled, en het huis ademt liefde en passie voor de jaren 30. Ik persoonlijk ben verliefd op deze stijl, de granito vloeren, glas in lood ensuite deuren en zwarte bakeliet schakelaren. De tegeltjes maken het af!
 

toilet van jaren 30 huis

 

Marloes en Bram vertelde ons dat ze fan zijn van Designtegels, en dat zie je. In ieder ruimte is wel een tegeltje van ons terug te vinden. Omdat wij werken met zowel oude patronen als nieuwe patronen is er altijd wel een patroon die in deze karakteristieke huizen past. Kleuren kan je daarnaast zelf bepalen, maak je het bont of hou je het in stijl. Ook hebben we nog verschillende soorten tegels als Marmer Mozaiek en Metro tegels die je ook veel tegenkomt in oudere huizen.
 

Badkamer jaren 30

 

Als je begint aan zo'n verbouwing is natuurlijk altijd de moeilijke beslissing welke originele elementen je laat zitten, functioneel of niet. Deze badkamer heeft de look van het oude huis met originele punten maar is zeker gemoderniseerd, maar op een goede manier. De wc is ingebouwd, er is een verwarming tot het plafond. Een prachtige retro wasbak is geinstalleerd. De mozaiek tegel op de vloer is DE klassieke honingraad tegel voor deze stijl, in combinatie met de subway oftewel Metro tegel is het een prachtige look.
 

keuken jaren 30 huis

 

Beneden aangekomen in de keuken zie je een klassieke keuken. Door de combinatie van de tegels en het granito blad, past deze ook weer in het geheel. Hier is als achterwand gebruik gemaakt van Marokkaanse Bejmat tegels. Dit is geen standaard tegel in deze stijl maar het past helemaal in het geheel. De groene kleur gaat perfect samen met de vloertegel, de Azule 09 Olive.