fb

Let op: Maatregelen coronavirus

Vanwege het Coronavirus en onze pogingen om verspreiding te voorkomen zullen wij een aantal maatregelen treffen waarvan we onze bezoekers en klanten op de hoogte willen stellen.

corona maatregelen

 

- Indien je verkouden bent, een loopneus heeft, hoest of niest dan verzoeken wij om je bestelling via de telefoon of web te doen.
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst van onze showroom. Bij de ingang van onze winkels vind je ontsmettingsgel.
- In de showrooms bewaren we gepaste ruimte tussen het personeel en bezoekers, de showroommedewerker zal, als nodig, achter de balie blijven.
- Betaal liefst met Pin of vooraf via de bank
- Kom je een bestelling ophalen? Zorg dan dat de betaling van te voren is voldaan via bank.
- Bij het uitleveren van goederen zullen onze medewerkers uw bestelling klaarzetten bij de roldeur. Je bent vervolgens zelf verantwoordelijk om de bestelling in je auto of bus te zetten. Waar mogelijk en waar we een gepaste ruimte kunnen aanhouden kunnen we daarmee helpen.

Aangepaste openingstijden
Vooralsnog wordt alleen onze koopavond in Breda, op donderdagavond, aangepast. Deze zal komende tijd tot 20u open zijn.

Vertragingen van levering
Omdat onze tegels uit heel de wereld komen en op verschillende manieren worden getransporteerd kan het zijn dat er door corona vertraging ontstaat. Dit kan door verschillende reden gebeuren en hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij geven daarom een indicatie van de levertijd maar kunnen dit nooit garanderen. Uiteraard brengen wij je hiervan tijdelijk op de hoogte.
Onze samples worden dagelijks met DHL verstuurd.

Wij hopen op je begrip en medewerking in deze lastige tijden!

Team Designtegels.nl